HAS DONER KEBAB SPIJKENISSE

HAS DONER KEBAB SPIJKENISSE Voor de lekkerste Turkse broodjes!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 759 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HAS Doner Kebab Spijkenisse. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 20:09 Patat was hard en verbrand en de sla was bruin. Had dit nog nooit eerder gehad hier, jammer dit.
20 mei 2022 om 20:05 TOP!! En lekker gegeten. Aanrader!!!
29 apr 2022 om 0:52 Ik had einde rit van de bezorging , kapsalon stamppot ipv een lekkere kapsalon.
26 apr 2022 om 22:41 Het was heerljjk
24 apr 2022 om 15:41 Heerlijk gegeten.
20 apr 2022 om 20:22 Tevreden en snel bezorgd
10 apr 2022 om 19:57 Het eten was heerlijk maar niet warm.
6 apr 2022 om 12:53 De bezorging was goed, Maar er zat zoveel saus op,het was net drap na 2 happen ging het de vuilnisbak in, Bestellen doe ik niet méér bij jullie
5 apr 2022 om 0:13 Jammer man duidelijk bij opmerkingen gezet voor een apart knoflook saus uiteindelijk geen saus, bezorger 2 euro fooi gegeven uiteindelijk zou hij terugkomen voor een bakje saus nix gezien ben gewoon belazerd helal etmiyom
26 mrt 2022 om 17:16 Iemand was uitschoten met t zoutpotje over mijn kapsalon.
22 mrt 2022 om 20:07 Kip doner vlees door baken zo als ik wou alleen patat lou medewer aan telefoon na dat besteling heb gedaan ik gebeld waar me bestelling blijft medewerker onbeschoft aan telefoon ik zou daar niet bestellen is dat honger had dat ik het op gegeten heb
18 mrt 2022 om 22:35 Top, snel bezorgd, smaakt goed!