HAS DONER KEBAB SPIJKENISSE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 887 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HAS Doner Kebab Spijkenisse. Meer weten? Ontdek meer

7 feb 2024 om 21:14 Supersmel bezorgd en heerlijk gegeten.
28 jan 2024 om 19:03 De kapsalon was heerlijk!
13 jan 2024 om 23:00 Ik had kapsalon besteld, niet stabiel verpakt. Bij openen van de verpakking waren de kapsalons aan één kant gezakt. Het leek alsof de bezorger 80 km/uur door de straten reedt. @H.A.S. zoekt andere bezorgers!
11 jan 2024 om 22:20 Perfect!
1 jan 2024 om 10:13 Snel bezorgd en was lekker
31 dec 2023 om 19:21 Bezorger denkt dat het normaal is om 30+ keer aan te bellen terwijl er duidelijk staat dat hij mobiel moet bellen, daarna denkt hij ook nog leuk te zijn een middelvinger op te steken en met scheldwoorden te vertrekken bij een laatste keer aan bellen
24 dec 2023 om 20:02 Sneller bezorgd dan op de webiste werd vermeld. Falafel menu was erg lekker.
22 dec 2023 om 19:56 Was niet warm en zonder saus, ondanks de vermelding in het opmerkingveld. de durum doner speciaal met kaas :gevraagd was zonder te leveren. Van het extra betaalde vlees en kaas was geen spoor te bekennen. Papperig. Normaal beter
22 dec 2023 om 14:03 Ik heb anderhalf uur moeten wachten op een Turkse pizza en 2 ben&Jerry’s. Ik probeerde steeds te bellen om te vragen waar mijn bestelling bleef maar ik kreeg alleen maar een “in gesprek” toon.
21 dec 2023 om 19:25 Het eten was er evht super snel, maar het was wel koud
20 dec 2023 om 19:06 Lekker snel en warm
16 dec 2023 om 2:46 Lekkerste kapsalon. Had ik maar eerder van hier besteld:)